Om bloggen

Hej!

Bloggen startades 2010 och var aktiv fram till 2016. Tanken var bara att skriva av sig kring populärkultur, främst film och musik. Jag var 22 år gammal när jag började blogga. Nu (år 2020) är jag 32 och blogg-grejen känns väldigt död. Jag har ägnat mig åt lite historierevisionism och raderat sådana inlägg jag numera inte alls kan stå för (typ som det där jag kallade Roman Polanski för ett geni). Andra inlägg får vara kvar trots att det som står inte är representativt av mig anno 2020.

Jag har fortfarande behov av att skriva ner mina tankar kring diverse artister, filmer och liknande och därför kan det hända att jag postar ett inlägg någon gång.

/Oliver

Uppdaterad våren 2020

5 kommentarer

 1. Hej Oliver. Vi tycks ha mycket gemensamt rent populärkulturellt. Bond, Queen, Sherlock Holmes, Seinfeld, Oscar Wilde och gammal skräckfilm. Ja, vad säger man…grattis till god smak! Besök gärna mina bloggar; Nonsensakuten, Rimbloggen och Queen 40.

 2. Intressanta ämnen, lite ovanligt på nätet. Tror jag känner igen de flesta bilderna i bilden längst upp:
  Madonna (tror jag den heter, iaf är det Munch)
  BKÖ
  Sean Connery
  sångaren i Motorhead? lite osäker…
  hm vad är detta ?
  Cohen
  Frankenstein
  vild gissning på Marlon Brando från Apolcalypze Now
  Bruden i True Romace, tror jag…
  Oskar Wilde

  • Du hade en hel del rätt där! Tyvärr så har jag nu bytt ut sidhuvudet. Och helt utan att tänka på din kommentar så finns där nu en bild på Brando från Apocalypse Now (ögat på förra sidhuvudet tillhörde Jacques Brel). Tänka sig.

 3. hej! fantastisk blogg du har här. du delar många av mina intressen och favoriter ser jag och jag ska djupdyka ner i din blogg. edgar allan poe & vincent price är en av grundbultarna i mitt skapande och detta ställe är omtumlande att hitta på! tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s